Världens goaste tjejer!

   Publicerat 2013-01-20 Kl 19:12:12 i kategori Allmänt
Har denna helgen fått träffa världens bästa tjejer igen! Som sagt hade vi en återträff från ridlgret från i somras. Vi har tidigare haft en återträff i Juli s nu var det äntligen dags igen. Det är helt underbart att vi alla verkligen vill träffas och engagerar oss för att få träffas. Vi är allt från 12-18 år så det är blandade åldrar vilket är så kul! Denna återträffen var vi 15 (!) stycken tjejer av 18 st vilket jag tkr är riktigt bra.
 
Igår åkte vi till Sofia i Floda. Där hade hon fixat en kvarterstuga i deras område som vi skulle vara i. När vi sedan kom var det ett varmt välkomnande med många kramar och välkomsdrink & dipp. När sedan alla kommit hade Sofia fixat en tipspromenad med hästfrågor och medans vi gick runt lilla Floda hade Sofia och hennes mamma fixat maten vilket blev favoriten, Tacos! När vi sedan käkat gick vi ner till en affär och köpte godis, givet! ;) Sedan när vi kom hem röjde vi undan borden, fram med alla luftmaddrasser, bädda och fram med godiset. Sedan hade jag även med mig 'med andra ord' vilket är så kul så vi spelade det. Efter det var det Singstar och herre gud vad alla sjung! Det var sån himla go stämning och alla sjöng tills dem blev hesa, haha. Vi fortsatte kvällen med spökhistorier in blandat med Anden i glaset historier och somnade inte förrens 3.
 
Vaknade sedan vid 9.30. Då hade Sofias snälla mamma gjort en riktig god frukost med Amerikanska pankakor, Nutella, Sylt, Banan och mackor. Så himla gott. Sedan vid 12 var det dags (tyvärr) att börja packa ihop igen för hemfärd och dags tt säga hejdå. Dock hoppas jag att det snart blir en ny återträff för vi har så himla roligt med så sjukt mycket skratt!
 
Underbar helg med underbara människor. Och stort tack till Sofia och hennes mamma Anna som hjälp till att fixa allt till oss för världens bästa helg, på länge! Tack ♥
 
Publicerat 2013-01-20 Kl 19:46:19

Hehe, kollade du ponnyakuten nyss?

Håller med dig helt, är så spänd änfast om det är typ 5 månader kvar. Har alrig gått på ett sånt här läger, sjukt asså!
Detta kanske är lite för på eller nåt, men tror du att vi kanske kan byta nummer eller nåt? Skulle vara kul att snacka lite så på sms, hehe :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: