Becca Fitzpatrick

   Publicerat 2013-08-31 Kl 12:17:00 i kategori Hiss och diss
Ett par böcker som jag skulle vilja tipsa er om är böckerna om Nora av Becca Fitzpatrick. De är nog en av de bästbokserierna jag läst. I hela serien är det 4 böcker och den sista boken släpttes nu iår, alltså 2013.
I böckerna finns det:
  • Fallen ängel (2010) På eng Hush, hush
  • Förlorad ängel (2011) På eng Crescendo
  • Noras val (2012) På eng Silence
  • Änglarnas kamp (2013) På eng Finale
De handlar om en tjej som heter Nora. Det är väldigt svårt och förklara handlingen men läser ni första boken kommer ni garanterat bli fast, inget skämt alltså. Nora lixom upptäcker konstiga saker och det är lite "tonårsdrama" samtidigt är det nte som andra vanliga böcker som är samma utan detta är något nytt och annorlunda. & för att inte prata om Patch som är med i boken, som verkar helt perfekt.
Den är inte heller alls tråkig även om kanske titlarna inte verkar det roligaste, med änglarna men det är heeelt fel för den är grym haha!
Ge det en chans för jag skulle inte ångrat det en sekund. Det började med att Kajsa läst de första böckerna och sen läste jag de två. Sedan gick jag om henne med bok 3 och 4 haha. Nu håller även Andrietta och Emmie på och läser böckerna, vet dock inte om Andrietta är klar med dem. 
I sista boken släppte jag faktiskt några tårar haha så känslig. Tror det var för man vet att det var för att man visste att det var slut men samtidigt blandat med glädje typ. Lite samma på GossipGirl.
 
Nu hoppas jag av heeela mitt hjärta av att de ska göra den på film för jag kommer garanterat stå först i kön!
 
Där ser ni en liten liten bild av första boken.

Sommar del 3

   Publicerat 2013-08-30 Kl 14:00:00 i kategori Bilder
Något vi gör varje år varje sommar är att åka med mormor och morfar på deras segelbåt. Detär en av mina totalt favoritveckor. Jag älskar det! Vi åker från olika öar, på stora havet där det är massa vågor, vi badar, fiskar krabbor, fiskar makrill och bara njuter.
Bilder finns nedanför och får tala för sig själva!
 

Friiiday

   Publicerat 2013-08-30 Kl 07:39:31 i kategori My life ♥
Äntligen fredag, lovely! Jag ska snart gå och göra iordning mig för jag satte på datorn lite sen hehe. Idag regnar det ute asså blää, är lite kluven om jag ska cykla eller gå, cykeln lockar lite om jag ska vara ärlig. ;) 
Annars 5 lektioner = slutar 15 på en fredag.. Kul, inte alls blir så deprimerad.
Idag är det träning, Robby ska fixas å bli fin, ska tvätta han och även den lilla lilla svansen han har.
Sedan blir det bio med goa tjejerna och sen är bio. Fulländad fredag och helg blir det! Men nu måste jag fixa mig, ha det bra!
 
Haha känner att jag kommit in här i en dålig webbkamera-bilder.. Såhär ser jag iaf ut idag
 
 
 

Ett sista inlägg för idag

   Publicerat 2013-08-29 Kl 22:20:00 i kategori My life ♥
Det blev ett till inlägg idag ändå. Klockan är lite över 22 och jag borde snart gå och lägga mig för jag har en lååång helg och urkul helg framför mig. Jag är iaf typ väldigt pigg och kan inte sova, eller jag har inte försökt haha men känns ingen ide än. Musiken är på i lurarna och fixat klart allt för imon.
 
Denna helgen kommer blir G.R.Y.M. Hoppas jag iaf haha nä men mkt säger lixom det. Imorgon är det först skola, sedan markarbetsträning med Billy, efter Billy åker jag till Robby och gör iordning honom inför lördagens tävling. Efter det åker vi ner till gbg och går på bio som börjar vid 21. Det blir faktiskt 1D film så det ska bli kul. Efter den åker vi hem igen och sen är det med en gång & sova och upp tidigt inför tävling. Jag och Emmie kmr vara lagom möra eller vad heter det? Sedan är det tävling en lång dag och inte nog med det så kommer 5 goa tjejer hit till mig på kvällen för en tjejkväll och det kommer bli så sjukt kul. Sen på söndagen är det dags för Tenis och varva ner. Hör ni hur grym denna helgen låter eller? 
Trött kommer jag vara men det är det värt. Måste bara rida och verkligen rida när det väl gäller och inte tänka på att få sova då. Fan va taggad jag är rent ut sagt. Nu kööör vi helg och grymma dagar! Taaaaaggad!
 
 
Såhär sassy ser jag ut nu hahaha, utan smink får jag lägga till, vågligt va?? Haha skoja men aa ta inte bilden seriöst haha, pusssss

Today

   Publicerat 2013-08-29 Kl 20:23:06 i kategori My life ♥
Godkväll! Har ni haft en bra dag? Det har jag! Förut när jag bloggade skrev jag att jag skulle göra lite tidsinställda inlägg tiller men det har jag inte hunnit så det ska jag göra nu. Ska även gå och packa väskan för imorgon inför tävlingen, allt som ska med å testas mm. Har inte riktigt bestämt outfit för honom än men det lutar lite mot Design By LO-setet för jag tycker det är så himla fint!! Nu ska jag heller inte glömma kameran så att ni får bilder också. :)
 
Idag avr jag ju hos Athena. Hon är så gosig nu och kommer nästan springande i hagen hihi. Tog in henne och myste och friserade henne lite. Klippte öronen, lite mellan manen och pannluggen och även vid ganschen typ under där. Hon stod så snällt och fint och nästan sov. Det brukar hon aldrig göra. Det blev en uteritt på ca 1,5 timma, med Emelie tom. Wiiie! Var riktigt roligt att det blev det och att vi fick snackat av oss. Emelie hade tom gjort en lista på telefonen för att komma ihåg allt hon skulle säga haha. I slutet av rundan uppför en backe racea vi med hästarna och herregud vad de sprang. Hovarna klmpa lixom sådär härligt i marken och de fick springa hur fort de ville och bara vara hästar lixom och vad kul de tyckte det var! :) Var så längesen men så kul.
Avslutade sen med en skrittrunda runtom bara. Sedan var det dags att säga hejdå haha. När jag sedan skulle säga ta ut Athena till hagen kom ju vääärldens skur så blev så blöt så det rann haha. Annars klarade vi oss fint på turen.
 
Nu är det saker som ska fixas så ska inte skriva mer! Ha det fint så hörs vi väl imorgon! 
 
Sorry har ingen passande bild...
 

Home in my house

   Publicerat 2013-08-29 Kl 15:34:53 i kategori My life ♥
Hej på er! Äntligen är torsdagen slut, dock väääldigt chill får jag erkänna. Våran första lektion var No, och den lektionen vad 1 h och 20 min, såå lång... Sedan var det musik men då var jag och Fridadukvärdar så de slapp vi, sjukt skönt å chill. Sedan var det bara 50 min spanska och svenska och sedan slutade vi 14.30. 
 
När jag kom hem så gick jag faktiskt upp och bytte lakan och sånt, jag älskar den känslan när man ska sova och det är nybäddat. Jag gjorde det helt själv så får säga att jag är lite stolt satte även på en tvättmaskin för jag behövde lite grejer som var i tvättet. Dock fick jag ringa mamma två gånger om hur man gjorde haha. Det var så längesen.. Inte bra men det ska bli skärpning!
 
När mamma kommer hem sedan åker jag till Athena för en uteritt, ska bli så mysigt. Hoppas regnet kommer när vi är inne i stallgången och sedan slutar när vi ska ut på en tur haha. Får se vilket tur det blir bara, har ingen å rida med så det är lite tråkigt men vi får se helt enkelt. Berättar sen! :) 
 
Nu ska jag försöka skriva lite tidsinställda för er eller plugga lite spanska. Lutar åt det första alternativet så ni kan vara glada haha! Ha det fint så hörs vi ikväll.
 Har inga bra bilder till inlägget å börjar få lite bildbrist. Här är en liten failbild från en photoshoot vi gjorde med hästarna. Herregud bad det blåse då kommer jag ihåg...

Some music

   Publicerat 2013-08-29 Kl 14:50:00 i kategori My life ♥
Här kommer lite låtar som jag lyssnar på nu! Check it out! :)
 
 
 
 
 
 & såklaaaart Counting Stars.
 
Detta är bara ett få tal jag lyssnar på, finns massa med andra! :)

Thursdaymorning

   Publicerat 2013-08-29 Kl 07:45:25 i kategori My life ♥
Guten morgen eller hur är det man säger på tyska? Här kommer ett litet senare inlägg än vanligt för jag har extra sovmrgon med 20 min, weeej haha. Jag hoppas dagen idag går snabbt iallafall skolan. VIll hem å sen till Athena och mysa. Vill sen komma hem i god tid så jag kan sova länge och hinner göra tidsinställda för idag kommer det sista som är på "lager". Wooops, har alltid försökt hålla det så jag har några dagar på mig men nu är dem dagarna slut och jag har inte hunnit fixa mer.. Har ni tips får ni gärna skriva dem! Utan er och era kommentarer blir det ju ingen blogg så då behöver jag lite eran hjälp att ni engagerar er lite så får vi det att funka! 
Nu ska jag gå å fixa mig, ha det bra!
 
Fina Billyyy
 

Godnatt godnatt

   Publicerat 2013-08-28 Kl 20:46:14 i kategori My life ♥
Nu sitter jag framför tv:n och idol, auditionen är bäst så passar på och tittar lite. Har tittat klart på pll-avsnittet och även två oth-avsnitt, allt är så bra. Och alla ni pllgalningar där ute, vad tyckte ni om avsnittet? Helt galet asså whaaat.. Sen är det inte förrens 22 oktober asså mer än två månader?! Nä så länge funkar det inte. Tur att jag har andra serier och kan titta på dem imellan. Okej slut med tv-serie snacket och till dagens hoppträning.
 
Det gick sådär idag. Både bra å dåligt. Robby har så stor mage nu så han är så tung typ så svårt att förklara.. Men jag måste verkligen hålla ihop han så sjukt mycket för annars blir han lång men jag måste driva så sjukt mycket för att han ska ha go i sig och för att vi ska kunna komma bra på hindrerna och han ska kunna hoppa det med lätthet. Dock tror jag att magen försvårar det en del nu haha. Han blir lixom väldigt vinglig och kör lite slalom innan och ja det är lite vårt eller jag har lite svårt att få bra språng då, men det kommer snart. Han har ju också haft semester!
Så det känns inte sådär jättebra inför lördag, så jag hade veat att det skulle kännas. Dock vet jg ju hur jag behöver rida och så får vi hoppas på det bästa. Dessutom är det första tävlingen för oss så får ha det i åtanke, vet ju inte alls hur han är ute heller. Inte nu när det är utomhus och inte i manege där det är där vi tränar hela tiden.
Så på fredag efter Billy-träningen åker jag till Robby och fixar iordning han inför tävlingen så det blir jättebra så ska han bli tvättad och fin, lille gubben.
 
Imon är det dock torsdag emellan och då blir det uteritt för Athena, mysigt, tror jag kanske skulle rida med Emelie så det blir kul. & skönt att rida ut för att bara mysa och ha lite kul utan krav.
 
Nu ska jag titta klart på idol och sedan hoppar jag in och njuter i duschen. Ha det fint!

Hemma en timma tidigare

   Publicerat 2013-08-28 Kl 14:49:35 i kategori My life ♥
Hallå! Äntligen hemma från skolan, våran längsta dag men blev till nästkortaste då vi fick sluta en timma tidigare, alltså 14.20. Hur skönt som helst. Våra dagar känns så himla lång eftersom vi har typ 3 lektioner innan lunch och inte äter förrens 12.. Men men, inget vi kan göra något åt.
Nu ska jag snart sätta på de nya avsnittet av pll, äääntligen men tyvärr det snart slut dock.. :( 
Sedan blir det hoppträning! Puss
 

Dagens outfit 28 augusti

   Publicerat 2013-08-28 Kl 10:57:00 i kategori Bilder
Här kommer dagens outfit för idag. Det blev ett linne och ett par vanliga jeans jag vikt upp en bit och även mina converse tror jag att det blir. Har inte bestämt om de låga eller höga en, hard chioce haha. Det fick bli en spegelbild idag med, hann inte gå ut och fixa men hoppas det går bra ändå! Here u go
 

Min sommar del 2

   Publicerat 2013-08-28 Kl 10:00:00 i kategori Allmänt
Den 1 Juli åkte jag, Emmie och Kajsa till Emma-Nellies farmor i Tallhaga, Småland. Vi tog tåget till Falköping och bytte sedan tåg vidare till Nässjö där hennes farmor hämtade oss. På kvällen tog vi båten ut och kollade efter en tältplats för att tälta på nästa dag. Första natten sov vi hemma. Så mysigt.
   På tisdagen gick vi upp tidigt för att åka till Boda Borg, för mig var det första gången. Googla på Boda Borg för att veta vad det är annars tar det upp hela inlägget, iaf var det så jättekul med Emmie och Kajsa och jag hade gärna gjort det med igen! På kvällen när vi kom hem packade vi allt som behövdes ha med och det blev väääldigt mkt haha och huttade ner det i båten och rodde över till vår tältplats. 
   När vi väl kom dit satte vi upp tältet och gjorde det mysigt inne och bredde ut sovsäckarna och fixade iordning helt enkelt. Medans jag och Kajsa fiaxde det hade vi Emmie tagit med triangla (?) - kök och brjade fixa en sen middag som vi sedan åt. Hur mysigt som helst. Massa myggor var det dock men det gjorde inte mig någonting eftersom de inte går på mig. Senare på kvällen/natten gick vi in i tältet och pratade och spelade kort, sedan åt vi godis såklart! 
   Senare morgonen därpå var det dags att åka hem. Dessa tre dagar får jag nog säga var några av de bästa på sommarlovet. Att få åka ut helt själva med sina bästa vänner och bara skratta, och bara va.
 
Här kommer massa bilder! :)
 
 

Good morning

   Publicerat 2013-08-28 Kl 08:02:00 i kategori My life ♥
Känner att alla mina morgon-rubriker börjar med något sorts godmorgon. Att det lixom alltid har godmorgon i säg, antingen på något annat språk eller lite ord tillagt. Kommer dock inte på någon bättre rubrik..
Idag är det först skola och lite dukvärd som står på schemat och sedan är det hoppträning. Jag hoppas verkligen det går bra nu så känslan är med mig inför lördag. 
Imon åker jag till Athena och ska rida ut med henne, tror jag skulle rida med Emelie också. Ut ska jag rida iaf för att bara mysa lite efter lördagens tävling, alltså utan krav. Om jag rider henne lördag istället för söndag blir det änna långt emellan och jag hinner faktiskt sakna henne lite stumpan. ♥
Sedan på fredag är det markarbetsträning med goaste Billysson så det blir också riktigt roligt. Han har varit så himla pigg å gla' nu det senaste nu när han fått börja hoppa igen så det är så kul. Eller rättare sagt extra pigg eftersom han är pigg i vanliga fall också.
Lördag är det tävlingsdebut med Robby och även tjejkväll vilket blir suerkul! 
Söndag rider jag Athena, jag å Kajsa hade bio-planer men får se hur det blir med dem för jag är inte säker på att jag hinner med det.
 
Nu får ni ha en bra dag i skolan eller kanske på jobbet. Vi hörs!
 
 

Godnatt

   Publicerat 2013-08-27 Kl 22:15:59 i kategori My life ♥
Sådär, när det snart dags för mig å stänga ner å sova. Är väldigt trött nu och ska bli skönt med en lång sömn. Har faktiskt börjat känna av lite av skolan, att man går upp så tidigt och så, men en så länge är det inte så farligt. Hoppas det håller i säg bara. Just nu ligger jag bara här i min säng och läser lite bloggar, bloggar ja ni vet det där vanliga man alltid gör tror jag? Läser ni mycket bloggar eller inte många alls eller kanske bara en ibland? Jag läser sjukt många, tycker jag, vissa läser jag varje dag för det mesta, beror på om jag orkar och sedan har jag en "lista" på sådana jag läser ibland om jag har tråkigt. Jag läser för det mesta 15 (!) bloggar per dag, vissa större bloggar och vissa mer kompisars mindre. Love blogging haha.
 
Idag annars har jag bara varit i skolan. Så jobbigt för vi har typ 5 lektioner och sen lunch, i för sig som alla andra dagar men ändå.. Efter skolan åkte jag med Emma hem till henne och red hennes storhäst. Jättefin och det var kul å rida den. Vi red ut och snälla Emma fick cykla bredvid, så söt! :)
 
Imon slutar jag inte förrens 15.20 och går sedan hem och vidare på hoppträning. Ska bli riktigt roligt och jag är taggad som bara den. Jag ska verkligen försöka sätta en bra känsla så jag har kvar den inför lördag då tävlingen är. Mer om hur det gick på träningen får ni ett bättre inlägg på imorgon då jag vet, kanske även film. Jag ska sätta en grym träning med en bra känsla och jag ska kämpaaaa! Haha..
 
Nu är det dock dags å sova. Vi hörs imorgon. Btw så behöver jag verkligen skriva nya tidsinställda här men vet inte riktigt om vad, har ni något tips, skriiiiiv!! 
 

En lång lista 31-60

   Publicerat 2013-08-27 Kl 09:00:00 i kategori Frågor & Svar

31. Vad har du in din väska? – Plånbok, mobil, nycklar, extra batteri till lute, necesär, tuggimi, tic tac och solbrillor. Rensade nyss

32. Vad shoppar du helst? – Kläder och skor eller hästgrejer

33. Favoritklädesplagg? – Vet ej..

34. Bästa plagg/accessoar i garderoben? – Ett par jeans tror jag

35. Vilken är din favoritparfym? – Heat by Queen B

36. String, boxer eller vanliga trosor? – Hemligt hehhehe.

37. Vad sover du i? – t-shirt

38. Går du på någon diet? – Noo...

39. Nämn tre maträtter du äter ofta? - Spagetti & Köttfärssås, typisk grillrätt nu på sommaren och tacos, tyvärr vill min familj inte äta det lika ofta som jag vill dock.

40. Vad dricker du till vardags? – Vatten tror jag nog

41. Om du dricker alkohol, vad dricker du helst? - don't drink

42. Lugn hemmakväll eller party all night long? – Bådaaa

43. Tycker du om att fika? – jaaa!

44. Vilka tidningar brukar du läsa? – Läser nästan inga tidningar..

45. Favoritprogram på TV? – GG och PLL

46. Lyssnar du på radio? – ibland i stallet faktiskt, har inget nätverk typ så spotify funkar inte, inte offline mode heller :(

47. Hur skulle du beskriva ditt drömhem? - Det orkar jag inte skriva här..

48. Pedant eller slarver? – Både och men mest slarver tror jag nog..

49. Dricker du kaffe och i så fall vilken sort?- Nej men hade gärna velat så jag kunde dricka latte haha!

50. Tråkigaste hushållssysslan? – Gör inget sådant..

51. Brukar du ta sovmorgon? – Om jag kan, jaaa!!

52. Leva nu, längta eller minnas? Leva nu är väl det bästa antar jag..

53. Något du aldrig skulle klä dig i? – i. don't. know.

54. Har du färgat hår nu? – Ja, a bit blondddd

55. Vad gör du för att rensa huvudet och få extra energi? – Rider eller är i stallet. Eller så funkar det att lyssna på musik i sängen haha

56. Drömresemål? – Antingen att resa Usa runt och besöka alltning där elller att bo i typ sådana där hyddor i havet som varenda insperationskonto på instgram har bilder på :)

57. Värsta resmålet? – Alla resor är en erfarenhet ? haha skoja men typ Sibirien elr ngt sådant

58. Vad är det finaste du gjort för någon? – Oj det vet jag inte…

59. Vad tråkar ut dig? – Såna här listor haha. Fick skriva om den här en gång till för allt försvann, gaaah!!

60. Beskriv en perfekt vardag för dig? – Att få vakna när jag vill, gå upp äta en god frukost, åka till tävling och tävlar kommer hem är med familjen och sen på kvällen är jag med kompisar. Tur att de kommer ofta de dagarna. ♥