Goa Tenis

   Publicerat 2013-04-29 Kl 21:43:23 i kategori Videor

29/4-13

Red Athena i paddocken på Lerk idag. Gick bra tkr jag. :) Busade lite i vattenpölarna, hihi gosan. ♥

Billy Gota omg 1 20 april 2012

   Publicerat 2013-04-21 Kl 19:16:33 i kategori Videor

Jättenöjd med honom verkligen. Det blev ju ett pet i andra klassen men tar på mig det då jag släppte han för mkt. Han kändes iaf jättefin. Nöjd med honom, ♥

Tävlingen

   Publicerat 2013-04-21 Kl 18:10:00 i kategori My life ♥
Vi åkte då till Närk, Norra Älvsborg. Där hoppade jag de två sista klasserna, 2 st Ld+5, alltså 85 c, ;) Iaf det är ju Gotacupen så gick banan och allt med mitt lag och lagledare och det kändes lixom bra inför klassen och så. 
 
Förklass:
Jag värmde upp han ute på framridningen där det var smockfullt. Massa skrittade runt där inne och skulle man galoppera fick man nästan bara bryta av och kunde inte svänga & sådant. Men skrittade och travade igång han där och gjorde lite start & stoppövningar blandat med volter och skänkelvikningar. Sedan när det var min tur gick jag in på framhoppningen och så började vi hoppa fram då. Där stod Anna, min lagledare och coacha mig och det kändes riktigt bra och vi fick bra språng och det kändes bra inför banan. Sen väl på banan kändes det super. Allt gick bra, men så kom 3:an, jag släppte han lite och han blev lite flak och han toucha men den låg kvar, så tur!! Sedan red vi till hinder nr 7 som var sista i grunden och var felfria, red sedan snabbt i omhoppningen och alla bommar låg kvar. Slutade till slut med en vinst!! Så himla glad egentligen över nollan. Men så en vinst blev ju bara bättre, han är så bra den lille! 
 
Lagklassen:
Vämde upp & som vanligt. Sedan när vi var inne på banan var både jag & Billy trötta men vi körde på ändå. 1:an gick finfint, tvpan oxå, samma med med trean och fyran, Från fyran till femman var det en linje på fem galoppsprång. När vi hoppat fyran samalade jag inte upp han utan lät han springa iväg så han peta femman ut där. Helt mitt fel & tar på mig det! Sedan resten kom jag av mig lite men vi var ändå felfria där så är verkligen jättenöjd med honom & dagen. Han är så bra lillen. ♥
Här kmr massa bilder! (:

Dagen

   Publicerat 2013-04-21 Kl 17:25:37 i kategori My life ♥
Hej på er!
Inlägget om tävlingen kmr ut senare idag. Idag red jag Athena, hoppade lite med henne idag faktiskt, gick superbra & hon var så duktig!! :D
Men ni får kika in här senare så kmr även filmen upp snart, puss, ;)

Tävling!

   Publicerat 2013-04-20 Kl 08:28:38 i kategori My life ♥

Hej! Vet att jag bloggar dåligt men har inte haft motivation & sånt Men ja ja.. Är iaf på väg till Lerk för att hämta Billy så åker vi på tävling! Hoppas det går bra, puss!

Engelska

   Publicerat 2013-04-10 Kl 13:51:47 i kategori My life ♥
Hej på er! Tjalom Awan! Sitter på engelskan och ska snart se på Romeo & Julia så det är chill. Jag & Awan är klara så vi får göra vad vi vill lite så haha.. Lektionen är slut halv 3 och då även skoldagen och då ska jag hem och sedan åka till stallet & träna för Annika. Får se vilken häst det blir idag, har inte bestämd, än iaf, ;) 
 
Nu måste jag sluta, puss! :)
Bjuder på bilden, webbkameran suger, jag ser trollrik ut men ja, så ser jag ut  ;D

New jacket

   Publicerat 2013-04-08 Kl 19:36:53 i kategori Clothes & stuff
Min nya jacka! Vad tkr ni om den? Själv gillar den jag jättemkt och den skiljer sig lite från mängden även om Kenza-jackorna är to die for! Funderade också på de jackorna från Lindex tror jag att det är men small blev för kort i ärmarna och medium alldeles för stor. Sedan gillar jag ändå denna!  Bilderna är sådär men hoppas ni klarar er med dem ändå. :)

Monday

   Publicerat 2013-04-08 Kl 17:28:16 i kategori My life ♥
Hej på er! Hoppas allt är bra med er och första skoldagen efter lovet förhoppningsvis, det tror jag iaf va? Har faktiskt struntat i bloggen i helgen. Har haft det jättemysigt med mina tjejkompisar och jag har ju bloggen för jag tycker att det är kul. Jag vill inte känna det som ett måste och därför skippar jag hellre att blogga då så jag inte tröttnar väldigt länge sedan, jag hoppas ni förstår! 
I lördags red jag iaf ut Athena med Andrietta igen men det blåste väldigt mkt så hon var väldigt spänd när jag skulle möta Andrietta men sedan gick det bra. Red klätterbacken igen vilket är riktigt bra för dem. :)
Imon var Affe & spelade innebandy slutspel med innebandyn vilket de kom tvåa på, så grymma var de! ;) Köpte även en ny jacka mellan matcherna, kommer ett inlägg om sen. Så får ni se. Imorgon så ska jag vara med och spela innebandy på deras avslutning, vilket ska bli sjukt kul! Onsdag hoppträning & torsdag ridning Athena, fredag träning med Billy, & ja, sedan kanske jag ska till Örebro, vi får seee helt enelt. 
Helgen efter denna är det äntligen första träningen, wiiie! Ska bli så sjukligt kul verlkigen!! :D :D :D :D
Nu kallar mamma att det är middag så vi hörs tills nästa gång, puss!

Friday

   Publicerat 2013-04-05 Kl 13:59:36 i kategori My life ♥
Hellu på er! Hoppas ni har haft det bra under tiden jag inte bloggat. Har aft det så bra & solen lyser hela tiden & det är faktiskt varmt! Så härligt verkligen.
Hoppträningen i onsdags gick faktiskt riktigt, riktigt bra. Fick ha Rooibos, en häst jag aldrig ridit förut & i slutet hoppa vi en bana på 80 cm, inte så högt alls men ändå för att vara första gången jag red honom så är jag ändå nöjd. Vi fick bra språng & hade en jämn & bra galopp så det var riktigt kul! Efter träningen åkte jag hem till Kajsa & var där under kvällen & natten, hade riktigt roligt så det var najs. Igår var jag & red Athena, red ut henne med Andrietta & galoppera & trava på några raksträckor. Hon fick även gå bit i klätterbacken så det var bra för henne & riktigt kul att rida med Andrietta. Senare på kvällen lagade vi mat, köttfärssås & spagetti för Andrietta & Setina var ensamma tills idag & satt ute för första gången & ut. Så himla mysigt. Satt där inlindad i varsin filt.
Idag så gick jag inte upp förrens halv 1 & åt frukost. Tummen upp för den. Duschade sedan & fiaxde lite i mitt rum. Sedan vid 15 kommer Åsa & hämtar mig så ska jag ha träning med Billy & efter det en träning med Zappa. Så det blir riktigt kul. & för att inte glömma, efter träningarna kommer Kajsa, Emmie & Andrietta hem till mig & sover över här tills imorgon vilket blir najs. :)
Nu måste jag springa & sminka mig så hörs vi. Puss
Här är lite bilder från dagarna, alla mobilbilder tyvärr...

3 april

   Publicerat 2013-04-03 Kl 13:45:32 i kategori My life ♥
Hello all of u. Hur är det med er idag. Tog en riktig sovmorgon och gick inte upp förrens vid 12 och åt frukost, så det ska vara! Ligger i min säng & lyssnar på musik samtidigt som jag bloggar. Ska se till att göra lite spanska som vi måste ta igen för gången vi fick sovmorgon. Känner att jag skjuter på det mer & mer men nu måste jag göra det så jag blir klar! Några sidor i övningsboken, åå orkar inte... :( 
 
Senare idag vid 16 åker jag iväg för träning hos Annika igen. Det ska bli sjukt roligt. Får se vad för ponny/häst det blir denna gången då inte det är helt bestämt ännu.Efter det bär det av hem till Kajsa för myskväll med Emelie & Åsa & så klart Kajsa oxå. 
 
Det går inte att lägga in några bilder, felet är blogg.se 's så ja, hade faktiskt klickat några för dagen och hade en från Nellies blogg från träningen i lördags men det får vänta tills blogg har fixat det.
 
 

Something new

   Publicerat 2013-04-02 Kl 18:11:57 i kategori My life ♥
Hej på er! Hur har eran dag varit? Jag har varit i Ullared. Hittade inte alls lika mkt som jag väntat mig men det blev ändå lite smått & gott så som saltvattensprej, vattenfast  mascara & lite sådant, vilket jag inte tog kort på. Köpte även ett par låga converse, inte inne i Ullared utan en på butik på utsidan. Älskar de vita conversen, finast! Men här är lite bilder iaf. Som sagt hittade inte alls lika mycker som jag hade hoppats på & passar på att spara lite till horseshowen. :)

Week

   Publicerat 2013-04-01 Kl 18:30:36 i kategori My life ♥
Ha säkert glömt någonting men ja ja, det lär vi ju se. ;)

Utkast: Apr. 01, 2013

   Publicerat 2013-04-01 Kl 14:45:41 i kategori My life ♥
Hej på er alla! Solen skiner ute & det är riktigt varmt känns det som. Red i en tjocktröja & fiaxde stallet, hur skönt? Athena slapp även sitt täcke idag & första avsvampning skedde. Vårtecken & sommartecken för mig! ;)
 
Red lektion för Anna idag iaf & det gick såså bra! Tyvärr & självklart filmade ingen, brukar ju inte göra det när det går som bäst... När vi kom dit iaf började vi skritta på mittvolten och jobba dem i den låga formen och ställde de inåt och sedan utåt för att få de böjbara & lixom lösgjorda så de skulle jobba med hela kroppen. Efter det jobbade vi på volten och på ena sidan lade vi en volt inuti volten. Detta gick väldigt bra och hon jobbade i fin form och var böjbar. Drar passet väldigt snabbt som ni förstår bara. Efter detta gick vi över till galoppen och vi började i vänster, det varvet Athena har svårare för. Vi jobbade över en bom med att fatta galopp och tillslut behövdes inte bommen. Vi gjorde också volten i volten vilket gick sååå bra!! Hon verkligen bärde upp hela sig och hade en nätt, fin galopp i fin låg form. Hon var även superfin i andra varvet. Är så nöjd med henne verkligen. Var längesen jag red ett riktigt dressyrpass på henne men ack så bra det gick. Kul! Ja just det, hon blev så himla svettig så när vi gick hem, (ledde henne hem bredvid) så börja hon lägga sig ner & rulla sig, som tur va hann jag få upp henne innan hon hann börja riktigt rejält. Men så fort hon kom ut i hagen sen så rulla hon sig massa, så söt! :)
 
& igår när vi var hos mormor & morfar, var på Ikea innan det & den nya Hööks i Bäckebol & då köpte jag med mig denna tröjan. Tänkte ha den antingen på tävling eller på vanliga träningar. Inte när jag rider ut i skogen, är det tänkt iaf.. ;) Var egentligen ute efter en v-ringad "stickad" tröja att ha över "vanliga" tröjor men hittade inte det. Kanske det finns på Ullared imon? 
Ha det fint så hörs vi! Pusss
 
Ska visa den på någon dag, då är den mkt finare, som vanligt.. ;)