Tävling

   Publicerat 2013-09-26 Kl 09:22:39 i kategori My life ♥
Hej! Här kommer en tävling jag sååå gärna vill vinna! Det är en tävling om ett springcamp på Aw! Vill ni vara med hittar ni inlägget här: http://johannagrant.se/2013/09/19/bloggtavling-vinn-ett-spring-camp-pa-aw-sporthorses-2014/#comments och aw's hemsida här: http://awsporthorses.se/

Hoppas verkligen jag vinner!! 


Tic Tac

   Publicerat 2013-09-20 Kl 11:00:00 i kategori My life ♥
Någonting jag i princip alltid har i min väska är TicTac. Älskar de haha! De ger en sån god smak och fräschar upp lixom. Just nu har jag Apelsin och Jordgubb hemma och de är så yummiiiii!

Friday

   Publicerat 2013-09-20 Kl 09:03:00 i kategori Hästar och ridning
Godmorgon på er! Kl är snart 9 och jag sitter i skolan och skriver detta inlägg. 
Vi har idrott direkt på morgonen och skulle haft orientering (vilket jag tycker är skitkul) och jag kunde inte vara emd pga av mitt knä, som aldrig verkar bli bättre. Dock så blev det inte orientering utan de skulle ut och jogga istället. Så på tisdag ska jag ge det ett försök och se hur det känns.
Jag sitter iaf helt själv i skolan nu, lite segt och ensamt men då får jag kanske lite saker gjorda. Jag ska plugga lite no till provet idag och sedan lite engelska, just a reminder! 
 
Idag åker jag sedan till Billy för en hoppträning och sedan ska jag fixa iordning honom för jag ska hopptävla honom i Nääs. Ska bli riktigt kul å få komma ut med Billy igen, saknat han på tävlingarna lite hihi. ♥ Det blir bara mamma och jag med Billy men jag ska försöka fixa någon som kan/filma ta kort så får mamma göra det motsatta. Förhoppningsvis kommer det bli bra bilder med det nya objektivet, det är vad jag siktar på!
 
Sedan på söndagen åker jag med Robby till Mellerud och hoppar 2 st Lc:er. Då åker även pappa med så då har jag fixat fotograf och filmare haha! Det är sista tävlingen planerad för Robby iår men det kasnke blir någon mer, det får vi se. Hoppas på det iaf! 
 
 
 
I både Nääs och Mellerud är det först en A:0/A:0 och sedan en A:1 så det kommer bli kul.
Nu måste jag sluta och plugga vidare på min NO. 
 
Som ni nog förstått kommer uppdateringen bli lite lidande nu under helgen eftersom jag är borta båda dagarna. Sedan kommer dock det bli bra med alla bilder, filmer, outfits och utvärderingar efter tävlingarna! ;)
 
 

Time to study

   Publicerat 2013-09-19 Kl 21:16:33 i kategori My life ♥
Hej och godkväll bloggen. Här kommer ett litet kvällsinlägg för er som är inne och läser såhär sent. Jag är härligt nyduschad och ska plugga inför två prov vi har imorgon. Lite segt och hoppas det går bra och jag får till det!
 
Idag med Athena gick det super. Jättenöjd och hon tyckte det var superkul. Gjorde lite markarbets-övningar!
 
Tyvärr hinner jag inte blogga mer än så får jag behöver plugga, tyvärr.. :(
 
 

Design by AW

   Publicerat 2013-09-19 Kl 12:00:00 i kategori Bilder
I slöjden senast (skratta inte, okej jag gör det lite sjäv alltså..) gjorde jag en klännig. Det är en svart-prickig men lite högre rygg där bak, resår i midjan med en liten u-ringning. Kläningen var väldigt ful utan resåret i midjan men så fort jag satte på det tyckte jag att det fick lite karaktär och blev faktiskt ganska fin. Nu är jag dock väldigt sugen på att fortsätta sy kläder.
Så för ett tag sedan satt jag och fundera på en logga av någon anledning, kommer inte ihåf varför men iaf, då kom jag på denna, AW, för Amanda Wendt. I W:et är det ett A. Tyckte det var riktigt coolt. Så om jag skulle designa något i framtiden skulle den loggan användas.Så nu sa Kajsa att hon skulle sätta en signatur på klänningen hon gör, då fick jag idén att jag också skulle göra det och då använder jag mig av den loggan. Nu när klänningen är klar ska jag börja med ett par mjukis-shorts i ett silkes-matrial men mönster som påminner lite om leopard. Ska visa upp de så fort de är klara! :)Här är ett smak-prov. Tyvärr är bilderna i väldigt dåig kvalle.. :( 

Torsdag 19 september 2013

   Publicerat 2013-09-19 Kl 07:55:11 i kategori My life ♥
Godmorgon all u. Hur mår ni idag? Har ni fått eran skönhetssömn? :) Jag har sovit så himla skönt i min masterbed det gör jag i och ör sig varje natt men ändå.. 
 
Min mobil har verkligen freakt ut, jag får ni plats med något längre och igår räkna jag ut att allt minne allt som allt tog upp 1,3 gb när jag har 13,5. Och det är superfullt ändå? Någon som vet något bra och göra? Jag har tänkt återställa den så jag även kan ha den nya uppdateringen för nuu funkar inte det heller. Sedan vet jag inte om jag vill vänta på 5s eller ta 5:an.. Min mobil är ju så jobbig nu så nu är jag lite kluven på om jag orkar vänta till december eller kanske ännu längre.. :( 
 
Nog om det! Träningen igår gick helt okej, kan sammanfatta det såhär början dålig och slutet bra. :)
Idag blir det skola och sedan åker jag till Athena, myssss i regnet såhär.
 
Och btw innan jag avslutar detta inlägget. Någon som vet hur man synkroniserar över kontakter till datorn?
 
 

Birthday-presents

   Publicerat 2013-09-18 Kl 13:00:00 i kategori My life ♥
För en vecka sedan fyllde jag år, 15 hela år, hehe. Tänkte visa det jag fick för jag tycker själv det är kul å läsa om! :)
  • En Iphone 5 eller 5s. Jag får typ välja. Mitt abonnemang går ut tidigast 25 september så det är först då jag kan byta. 5s kommer samtidigt inte ut förrens i december i Sverige och jag vet inte om jag vill vänta så länge. Det beror lite på. Vad skulle ni gjort?
  • Ett nytt kameraobjektiv - 70-300 mm. Så nöjd och det är superbra och bra zoom och allt som jag önska mig. Förhoppningvis kommer det bli bättre bilder från hopptävlingar och även träningar kanske, vem vet? ;)
  • Stövelväska från JW. Önskade mig även denna vilket jag fick. Supersnygg och bra, har inte hunnit testa den än dock..
  • BB-cream från Maybelline.
  • 2 Ben & Jerry-glassar från mig lillebror, hihi. ♥
  • 2 Hv-Polo strumpor.
  • Massor med pengar från min släkt. :)
  • En ursnygg plånbok & ett par of panties från mina bästies Kajsa och Andrietta!
Är så nöjd med allt jag fick iår. Är tacksam för allt och att jag fick saker som jag önskade, tusen tack! ♥

Idag gäller det

   Publicerat 2013-09-18 Kl 07:58:07 i kategori My life ♥
Som rubriken säger, idag gäller det.. Haha nädå, det är inte så allvarligt som det låter. Jag har äntligen fått tid på sjukhuset för röntgen så vi är på väg dit nu. Det regnar till å från å jag har vita, låga converse :( Aja, i eftermiddag blir det utvecklingssamtal och sedan markarbetstränig med Robby. Nu måste jag sluta, puss :)

Godnatt bloggen

   Publicerat 2013-09-17 Kl 21:39:06 i kategori My life ♥
Nu stänger jag ner bloggen för idag. Ser just nu på Svenska Hollywoodfruar, standard på tisdagar eller hur? ;) 
Tisdag som är min pluggdag blev inte så mycket plugg utan bestod bara av One Tree Hill, ååh älskar den serien alltså! Så. himla. bra.
 
Sedan efter middagen fick jag världens ryck och hämtade en basketboll och tog cykeln till en basketplan och spelade lite. Enda felet var att bollen var paff och jag hittade inte pumpen men den funkade bra att skjuta med. Jag körde där i ca 50 st träffar i korgen och det var så himla kul! 
Det spöregnade ute men jag tog faktiskt tag i det och gick ut ändå. När jag sedan kommit ut slutade det, dock hann jag bli lite blött ändå men så värt det ändå. 
Något jag har tänkt på är att vi, eller för det mesta svenskar över huvudtaget är så beroende av varandra. Jag skulle egentligen aldrig gå ut själv och spela basket. Jag skulle försöka få med mig någon som ville följa med och ville ingen så skulle jag skippat det. Jag har alltid tyckt basket varit roligt men ingen av mina kompisar har lixom tyckt det så därför har vi inte spelat basket som vi spela fotboll osv. Jag vet egentligen inte vad jag vill ha sagt med det här mer än att jag är glad att jag tog tag i mig själv och var lite själv och spelade. Jag fick massor med tid å tänka, jag blev grym i basketen (haha) och hade en rolig tid. Jag ska faktiskt ut å spela när det inte är för kallt å snöigt, tyvärr är jag ute i lite fel säsong... ;) Men nu blev det här inlägget väldigt långt, sorry!
 
Nu ska jag kika vidare, hörs imorgon!
 
 

1D

   Publicerat 2013-09-17 Kl 08:58:00 i kategori Bilder
Jag älskar justgirlythings. Typ verkligen älskar, för att det är just tjej-saker. Alla bilder stämmer typ in på en och jag älskar å scrolla igenom deras tumblr men alla fina bilder. Här är några bilder jag hittade på One Direction för att hålla ett litet tema och för att det inte skulle bli så blandat. Mer inlägg och bilder från justgirlythnigs kommer deffenitivt komma upp! 

Mer besökare?

   Publicerat 2013-09-17 Kl 07:26:21 i kategori My life ♥
Hej bloggen! Hoppas ni har sovit gott och fått eran skönhetssömn. Jag vill bara somna om hela tiden, jag har lixom två alarmklockor som ringer så att jag verkligen inte ska somna om och försova mig. Jag såg nu när jag loggade in på blogg.se att jag hade fler besökare nu, än vad jag hade igår.. Jag ladda om sidan flera gånger och kollade om det stämde och det gjorde det. Det är ju väldigt kul att så många är inne och tittar och speciellt såhär nu på morgonen men jag fattar inte varför, har  ni någon aning? :) Tack iaf ni som läser, blir så glad. :)
Nu sitter jag iaf å äter frukost som jag alltid gör när jag bloggar på morgonen. Dock hinner jag inte skriva mer än såhär för jag måste gå och fixa mig inför skolan. See ya later!
Hade en lång svacka på weheartit men nu är jag inne där igen och ääälskar alla bilder!!

Godnatt

   Publicerat 2013-09-16 Kl 21:10:44 i kategori My life ♥
Dags å säga godnatt, ska ite lägga mig riktigt än utan ska lixom avsluta kvällen men lite klipp från vine & youtube! Hoppas ni får en god natt-sömn så hörs vi imorgon. ♥


Vecka 38

   Publicerat 2013-09-16 Kl 18:08:42 i kategori My life ♥
Hej bloggen! Hur mår ni denna måndags-eftermiddag? Jag mår helt okej, jag är redan trött på skolan och vill bara ta mig igenom den för att sedan få gå klart och vidare till gymnasiet, längtar. Blir också så trött på dagarna som segar sig under veckans gång medans helgen går i racer-fart. Men sen så är ju helgen kortare i minuter och timmar och samtidigt roligare än vardagarna, eller inte alltid såklart. Får ändå säga att min vardag är grym.
Men som ni säkert märkt så har det lixom blivit paus från bloggen varje helg och varför vet jag inte riktigt. Lördag morgon var fullt upp och sedan på söndagen orkade jag inte och så kommer det kanske att bli. Speciellt nu till helgen när jag har fullt upp, två tävlingar, en med Billy på lördagen och en med Robby på söndagen. Önska mig lycka till, hej å hå! Åh tack för att jag inte ska till Troya och slipper konkurrera med alla kompisar där haha, skämt åsido.
Nu ska jag skriva 2-3 tidsinställda så jag inte glömmer av det och idéerna fösvinner. Vi hörs imorgon eller kanske senare, beror lite på. För så mycket händer faktiskt inte på måndagar. ;)

YouTuber's del 2

   Publicerat 2013-09-13 Kl 13:42:00 i kategori My life ♥
Här kommer en del 2 av favoriterna! En av de totala favorriterna är MacBarbie07 (länk) (vlogg-channel-länk).
Hon gör beauty-videos och på vlogg-channel mer vlogs och lite så. Förutom beauty gör hon DIY (Do It Yourself), tips och trix, massa blandat. Titta in på hennes channel för den är grym. Ett + är att hon redigerar sina videos väldigt bra vilket gör det roligare att kolla på också.
 

Fredag den 13

   Publicerat 2013-09-13 Kl 07:41:20 i kategori My life ♥
Hur låter det? Får se om jag klarar mig igenom dagen utan några fall, skador eller pinsamheter... Skämt åsido för tror inte alls på det men skulle det hända något skulle jag nog ändå skylla på att det var den 13 haha..
 
Annars då, det är ju fredag, hur skönt som helst. Vi har idrott nu på morgonen så jag är redan ombytt, sedan är det skoljoggen, åååh vad tråååkigt.... :((( Men kmr få sluta tidigare iaf så det är skönt. Tyvärr kommer jag nog gå hela vägen för jag klarar inte springa med mitt knä än, det är så jobbigt men det gör så ont.. Måste verkligen ta tag i den sjukgymnastiken någon dag! & de får faktiskt skicka röntgentid oxå, vf ska det alltid ta sån jvla lång tid?!
 
Annars denna fredag är det markerbetsträning på Billy och det ska bli kul! Sedan ska jag faktikt och spela laserdome haha, något vi hade inbokat som mamma berätta i veckan som jag helt glömt av. Så det ska bli kul det med! Nu ska jag fixa iordning mig, snart så kommer Emma för hon var redan på skolan haha, 1 timma tidigt. Aja,måste sluta, puss hejdå!
 
Jag älskar denna bilden trots att hon inte går i form, den är bara så fin!
 
Även denna gillar jag haha, hon är såå snygg!