Sjukling

   Publicerat 2013-01-31 Kl 19:06:29 i kategori My life ♥

Hej på er! Har mått så himla dåligt på sistone & fick skippa dressyren igår tyvärr, för jag mådde så himla dåligt. Stannade hemma från skolan idag oxå & det är nog även planen för imon, ska dock se om jag kan pallra mig bort till skolan imon ändå, sista lektionen för då har vi prov så det blir så jobbigt om jag missar det. Hur som helst så vet ni drf anledningen till uselt bloggande & så kmr det nog (tyvärr) fortsätta med tills jag orkar med & blir bättre. Tack för alla fina kommentarer & för att ni kikar in. Love ♥

Såhär gosig var min katt när hon kom till mig 00 inatt. Så idag har vi myst hela dagen, älskade kissemisse

Fransförlängning

   Publicerat 2013-01-29 Kl 21:14:29 i kategori My life ♥
Hej på er! Sen bloggning från idag men var som sagt & fixa fransarna idag. Verkligen skitnöjd, nöjd med längd och sådant. Kunde ingenting men de hjälpte mig & jag tyckte det blev perfekt. :D Det var en thailändska som gjorde det och hon kunde ingen svenska men med hjälp av kroppsspråk fixade det sig + en svensktalande bredvid sådär. Hon var iaf skitduktig och vädligt nogrann så det var skönt. Som sagt, jättenöjd! Åkte sedan hem till mormor & morfar och snacka lite och kollade på ett seglarläger jag ev ska på, så himla roligt! Love u grandpa & grandma ♥
 
Imon, skridskor & dressyrträning med Billy, toppendag! 
 
Här är lite bilder, alltså inget smink på något av bilderna. :)

Zara Larsson

   Publicerat 2013-01-28 Kl 19:31:00 i kategori Tips
Känns som massa bloggare bloggar om henne, men hon förtjänar det iaf! Så himla duktig på att sjunga, go röst. Hon är dessutom otroligt vacker. Uncover känner ni säkert till & sedan är det en till låt - Under my shades.
 

Monday

   Publicerat 2013-01-28 Kl 17:43:36 i kategori My life ♥
Hej på er readers
Hoppas ni har haft en bra start på veckan och är taggade på vecka 5. Jag började tyvärr dagen med en så himla tråkig spanska, förtörde min måndag lite tyvärr. Slutade skolan tidigt idag, redan vid 12.30 eftersom alla lärare skulle på en datautbildning så det var riktigt skönt. Var sedan med Kajsa & hon åkte hem vid 16.30.
 
Veckan som kommer är det inte så mycket planerat. Imon åker jag ner till stan som sagt. På onsdag ska vi åka skridskor med skolan vilket jag tycker ska bli riktigt roligt (hehe), har sedan dressyrträning med Billy vilket säkert kommer bli kul. Torsdag åker jag till A, fredag - träning med Billy + ev en annan häst. Lördag inget planerat än och söndag tävlingsryttarmöte och rida Athena tror jag. Har ni inget för er slå en pling jaooo! ;) 
 
Jag har även lite tid med inställda som jag tänkte fixa, ev. Några tips? 
 

Tack för alla fina kommentarer det senaste oxå, tack ♥
 

Sunday, sunday

   Publicerat 2013-01-27 Kl 17:29:44 i kategori My life ♥
Hello! Ligger i soffan efter en powerwalk med Andrietta i snö"stormena". Det blåste skitmycket så min mascara var lagom kletad hehe. Ser på sammandraget av världscupshoppningen, har redan sett, kan meddela att Roffe kom 2:a och Henke 4:a så det gick jättebra, kul kul! 
 
Har varit och ridit Athena idag. Plockade lite bom/pinnar i skogen som vi hade till bommar och lade sedan upp det lite. Så det blev lite markarbetsaktigt idag vilket var roligt. Red oxå med Åsa så det blev roligare, även fast Athena blir helt galen och taggad så är det ändå kul, hehe..
 
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och in med lite mat i ugnen som jag ska fixa åt la familia, wihej!
 
Pussiiiii

Lugn lördag

   Publicerat 2013-01-26 Kl 17:45:04 i kategori Allmänt
Tjenaa!
Hoppas eran lördag varit bra. Min har varit väldigt lugn men har suttit i sekretariatet med Emma vilket var kul. Tyvärr blir fortsättningen av lördagen fortfarande lugn men ja, ni kan ju vara lite sociala på kik! amzz1e heter jag där! ;)
Var och handla lite förut, fick med mig en ny ögonskuggsborste + colour tattoo från Maybelline, en ögonskugga typ! Visar bild ngn dag! :)
 
Annars har jag inget mer att skriva än att jag ska rida Athena imon oxå, hoppas på att det inte är svinkallt bara! :)
 
Men ni får ha det så bra, löv u
 

Smailys

   Publicerat 2013-01-25 Kl 20:19:05 i kategori Allmänt
De gula smailysarna som jag kmr på tex dessa --> :D försvinner sedan i inläggen.. :(

Friday night!

   Publicerat 2013-01-25 Kl 20:18:01 i kategori My life ♥
Godkväll fredag! Gladiatorerna på, är ju sådär men ändå. Väntar på Andrietta som ev ska komma sen också, får se lite när hon kommer hem.Sedan om hon kmr iaf sover hon oss mig så det blir bra. Har lite och snacka om. Funderar på att sätta på Gossip Girl (givet) men vet inte än.
Var på träning med Billy förut idag oxå. Gick sådär, fick inte riktigt tag på han och det blev lite dåliga språng osv. Vi hoppade bana på minihinder och tränade mer vägar och så, men ja, inte toppenpass precis. Dock hoppade vi studs och det & uppvärmningen kändes bra iaf! ;)
Har inte så mycket mer att skriva. Ni får ha det så bra! :)
 
Har förresten tid kl 18 på tisdag för att göra fransar, wihoo! :D
 
 

Thursday!

   Publicerat 2013-01-24 Kl 14:28:47 i kategori My life ♥
Tja! Tandläkarbesöket gick finfint. Fick bort lite tandsten så det var väl gött, haha. Sedan har resten av skoldagen bara rullat på och ny sitter jag här med ett glas smoothie, mums! :)
Ska sedan till A, tror jag ska rida lite dressyr, beror lite hur det är i paddocken men det ska nog gå bra. Svinkallt som alla andra dagar idag ixå, usch.. However, händer inte så mycket i mitt liv just nu så har inget mer och skriva + att jag har lite bloggtorka, tips?

Dentist

   Publicerat 2013-01-24 Kl 09:09:35 i kategori My life ♥

Hello! Sitter hos tandläkaren och väntar på att få gå in. Kul, elr inte.. ;) Har snart väntat 10 min vilket är sådär. Fattar inte vf de inte kan hålla en tid. Men jaja, hon kmr väl snart. See yah! ;)

Onsdag

   Publicerat 2013-01-23 Kl 15:17:55 i kategori My life ♥
Skolan - avklarad! Har kommit hem och ätit lite mellanmål och ligger nu i ängen för jag fryser.. Hoppas eran dag har varit bra för onsdagar är en av mina slappaste dagar, & roligaste oxå för den delen! Jag ska inte åka till Athena ikvl utan det blir imorgon ist, mamma kunde inte köra idag, elr det skulle bli så sent så det blir imon ist.
 
Senare ikvl ska jag ut på en powerwalk med Andrietta för att få "tränat" lite. Jag har bestämt mig för att köpa gymkort nu för februari månad till att börja med & faktiskt börja gymma & träna nu. Jag är inte nöjd med hur min kropp ser ut och jag vill kunna känna mig bekväm i bikini nu till sommaren. Så jag och Awan går ner i början på fenruari och kollar på det! Då kan vi även gymma tillsammans! Funderar också då på att beställa hem lite nya träningskläder men det tar vi då. Ska iaf bli skönt att komma igång! :D
 
Men nu får ni ha det så bra iaf! Vet inte riktigt vad jag ska göra men det löser sig, börjat titta på ny säson av gossip girl så kan inte hålla mig. Började titta igår och har redan tittat 5 avsnutt. Woopsi.. ;)
 
Just det, ska även beställa tid för att göra fransar så mamma beställer tid ikvl, woop woop!
 
 

Tävling

   Publicerat 2013-01-23 Kl 09:10:00 i kategori My life ♥

 

http://nellieberntsson.se/2013/01/22/nellieberntsson-se-kyro-ridinggear/#comments

Outfit

   Publicerat 2013-01-22 Kl 19:14:00 i kategori Dagens outfit
Outfit idag bestod av tights, linne & en blus! 
Bjuder på lite bilder, hihi.



Tuesday

   Publicerat 2013-01-22 Kl 18:06:42 i kategori My life ♥
Tjalom, hallom! Segaste dagen i skolan idag - check! Hoppas ni har haft en bra dag. Själv har hag haft 3 timmars so men det rullade på rätt okej ändå trots allt. Sedan när jag kom hem gick jag ut och klicka lite bilder i trädgården och lagade mat åt familjen, mysigt. Har precis tittat klart ett avsnitt från GossipGirl, nedan ser ni snyggaste Nate. ♥ Ögongodis! Men ni får ha det så bra så kmr det ett inställt med dagens outfit & lite så.

Nya vecka

   Publicerat 2013-01-21 Kl 18:07:47 i kategori My life ♥
Hej & välkommen måndag. Hoppas ni har haft en bra måndag och mår prima. Jag har varit med Kajsa vilket vi alltid är på måndagar. Vi fixade ett riktigt mellanmål med frukt och macka med stekt ägg och lyxade till det med ett glad Oboy, mums! :)
 
Resten av min kväll ska jag hjälpa till en kompis med att sätta in en sådan färdig design. Så vi får se hur lång tid den tar. Ska även duscha, ska ta en lång dusch för att lyxa till denna måndagen lite extra. Känner mig så himla äcklig, försov mig imorse med en halvtimma, så himla segt Så det blev lite stressigt och hann inte fixa mig speciellt mycket, euääw. Brukar dock inte försova mig men imorse var jag så himla trött och blev skitsur på mitt alarm och råkade stänga av det istället för att snooza så jag sov där i godan ro tills min bror väckte mig, tack du! ;)
Jag har även blivit så himla trött på min väckarklocka så jag funderar lite på att köpa en med sådan stjärnhimmel när man vaknar.
 
Jag ska även göra fransförlängning, dock inte med xlash eller något serum eller något sådant eftersom man kan bli blind osv men jag har inte bestämt tid & så men jag vet att det ska bli av! :)
 
Nu har jag inte så mycket mer att skriva om så, så ni får helt enkelt ha det så bra!