Sunny Thursday!

   Publicerat 2013-02-28 Kl 21:11:38 i kategori My life ♥
Godkväll! Hoppas ni mår bra! Jag och Andrietta sitter i mitt rum med hög musik och fixar lite inför varsitt powerpoint i No som vi har redovisning för imorgon. Gjorde även ett spanskaprov idag som jag inte har pluggat någoning på haha.. Men det kändes ganska bra iaf. :) Stod även i caféet hela dagen idag istället för imorgon så det var väldigt roligt!
 
Red ut en lång tur med Åsa idag också. Så himla mysigt! Solen har verkligen skinit hela dagen så det var så mysigt. När jag skulle ner och möta Åsa såg jag 3 älgar som stod och stirra! Athena hade kollat ditåt men jag hade struntat i det. Jag satt och snapchat:a med lite kompisar så börja hon trava haha. Så jag sakta av och kolla och då såg jag de, hahaha paniiik! ;) Sedan red vi till tån, till sjövallen och tillbaka, isen hade även smält ganska bra så vi galoppera en lång rak sträcka, så himla härligt! ♥ 
 
Imorgon ska jag markarbetsträna med B. Dressyren igår gick också bra! Vädligt nöjd med han på slutet då han var väldigt avslappnad och i bra form! Inte ridit dressyr på han på 6 (!) veckor så han var väldigt stel men det var så himla kul! :D
 
Två mobilbilder från idag.

Onsdag // 27/2

   Publicerat 2013-02-27 Kl 14:56:05 i kategori My life ♥
Hej bloggen! Hoppas allt är bra med er! Har nyss kommit hem från skolan och har tagit lite små outfit bilder till er och håller på att äta mellanmål för att få lite ny energi till träningen! Hoppas ni har haft en bra dag iaf! Tänkte först och främst berätta om en väldigt pinsam men rolig händelse som hände idag i skolan. Emmie har redan skrivit ett inlägg om det så jag kopierar det bara!
 
"En kille som är och praoar hos vår musiklärare, som producerar musik. Han är sådär cool musik-kille, haha! 

Men grejjen är ju att han har samarbetat med Steve Angello :O ! Steve köpte alla rättigheter på den låten av Robin (som musik-killen heter) så det är det stycket på introt på SHMs låt, Antidote! Wow wow wow! Hahaha!

Men det är inte slut här, hans låt har även inspirerat Avicii till house-stycket i låten Silhouettes! Det är coolt om något! 

Mina kompisar skulle ta en fan-bild med honom, Hahaha! Så pinsamt, så jag sprang där ifrån! Men när vår riktiga musiklärare skulle ta bilden så tryckte hon på fel knapp, hon tyckte inte på skärmen, utan hon tryckte på "hem-knappen" på iPhonen.. Så det blev ingen bild alls! Hahaha, faiil! Jag menar, att våga fråga om det och sen så blev det inte ens en bild.. Stackarna!"
 
Så gick det med det, haha så fail.. Var längesen jag var så himla tomato-face som jag var då, haha! Men erkänn oxå, hur sjukt coolt?! Jag är ju verkligen ett stort shm-fan oxå..
 
Tänkte även säga stort stort tack för all er fina kommentarer! Det värmer. Jag får massa om min design, bilder på mig och Athena och massor! Tack, tack, tack! ♥
 

För att nu runda av detta inlägg lite tänkte jag visa outfiten för idag. Inget sådär extra men ändå fint, tkr jag.
Hahah, med pappas finfina crocs! // Tröja från Gina // Linne från Missäy // Jeans från Ullared tror jag. //
 
 

Värsta dagen - över

   Publicerat 2013-02-26 Kl 20:13:53 i kategori My life ♥
Men så bra nu! 
Hej på er! Hoppas ni har haft en bra dag med härliga vårfeelings? Det har jag och solen har skint hela dagen så härligt. Nu är det bara för sommaren att komma. Längtar så sjukligt, don't you?
 
Min värsta skoldag är över, 3 timmars so en eftermiddag, vem fixade schemat där lixom? ;) Annars gick skolan bra och vi hade våran uppvärmning i idrotten som för övrigt gick bra tycker jag! Hoppas det ätter ett högt betyg, hehe.
 
När jag kom hem tittade jag på avsnitt 2 säsong 6 av gg, ännu har inte 3:an kommit ut, jag väääntar! Jag kommer ha en sådan sjukling ångest och fan börja gråta när gossipgirl är slut?! Tror ingen förstår vad jag menar förutom Andrietta.. Hehe, men det kommer kännas så tomt och inte kunna kolla på ett nytt avsnitt utan bara gamla..? Fy fan, haha.. Vf tittade jag igenom avsnitten så fort. 6 säsonger på inte ens ett halvår, annars har det lixom varit 6 säsonger på 6 år... & jag har ändå hållt igen..
 
Okey, nu bara jag skriver om sånt som ni säkert inte bryr er ett skit om utan, men ni får iaf vara med på mina djupaste tankar om bästa serien, haha! Efter jag tittade på det där avsnittet som tog slut alldeles för snabbt läste jag i min bok och gjorde sedan mat till la familia! Efter middagen läste jag mer och nu är boken slut, haha.. Tur att jag har två stycken till i samma serie för den är sååå himla bra! Sedan har jag inte gjort så mycket mer. Borde egentligen plugga till ett spanska-prov på torsdag. Pls kill me lixom.. Måste kolla igenom lite anteckningar och texter. Kanske ska kolla med Andrietta om hon vill komma över och plugga, får se. De flippas alltid ut när vi är med varandra..
 
Imorgon ska jag till Lerk för ett välbehövligt dressyrpass på Billysson. Har ju missat de 2 senaste gångerna och inte dressyrtränat han på en måndad vilket är för långt imellan, helt klart! Sedan på torsdag ska jag till Athena och på fredag markarbete med Billy igen. ♥
 
Det var allt för mig idag. Hope you'll have a great week. Puss!
Faktiskt en av favvobilderna från söndags. Hon är så fin min ponnyplutt!

Fail

   Publicerat 2013-02-24 Kl 17:57:00 i kategori Bilder
En rad failbilder från idag när jag galoppera körde hon små hoppbock, haha!

Photo

   Publicerat 2013-02-24 Kl 16:53:10 i kategori Bilder
Hej på er!
Solen skiner idag igen, dock blåser det så mycket så det var inte så varmt tyvärr. Igår blev det en liten spontanövernattning med Andrietta och Emmie. Vi hade så kul och åt jordgubbar och banan med smältchoklad så himla gott! Vi hade iaf jätteroligt, dock håller vi vad vi gjorde hemligt, haha!
Jag åkte till Athena redan vid 11 då Andrietta och Emmie redan gått hem. Bilderna blev riktigt fina! Dock blåste det så himla mycket och det var skitkallt och Athena var inte på fotohumör. Red sedan sandvägen med Emelie men det är verkligen så himla halt. Ja, jag vill ha vår och sommar!! Nu resten av dagen ska jag slappa, gick ju upp tidigt idag...
 
Här är några bilder. Kolla ponnyn, så snygg!!

Lördagskväll med massa mys!

   Publicerat 2013-02-23 Kl 22:47:23 i kategori Allmänt
Hej bloggen! Hoppas ni har hafte n toppen dag i den strålande solen. Vårkänslor? Jag har haft det väldigt mysigt md Kajsa och sedan nu på kvällen är jag med Andrietta och Emmie och vi köpte jordgubbar, banan och smält choklad. Så himla gott verkligen! :D
Nu ska vi försöka bli lite sociala och släppa telefonerna. Får se vad vi gör! Pussar! 
 
Lite bilder från dagens photoshooten med Kajsa.
Denna bilden på Kajsa är verkligen sååå fin! 

Lördagsmorgon

   Publicerat 2013-02-23 Kl 10:40:55 i kategori My life ♥
Godmorgon! Solen skiner ute och jag är på almänt bra humör. Sitter med yoghurt och flingor i sängen och äter. Resten av familjen åkte vid 9 imorse för att Alfred skulle spela 2 innebandymatcher och de kommer inte hem förrens 15 senare idag så jag har hela huset för mig själv. Kajsa ska komma hit sedan så ska vi fota, tur vi hade med vädret också!
 
Uppdateringen har inte varit så bra dock. I torsdags red jag Athena barbacka på täcket i hagen och lite på en volt i paddocken med Åsa. Sen fortsatte jag lite med A när Åsa hade gått och då tyckte jag det gick väldigt bra faktiskt. Sedan kom Andrietta över så sov hon hos mig till fredagen och sedan var det fredag, haha.
 
Igår hopptränade jag med Billy och Zappa. Jag är jättenöjd med Billy. Jag tycker inte det har gått så bra det senaste men igår var det så himla kul. Vi hoppa även kombination vilket jag tycker är väldigt kul. Billy var så himla pigg igår så han sprang jättemycket och blev väldigt stark men i slutet tycker jag det gick väldigt bra! Med Zappa som jag "red igen" på gick det också väldigt bra tkr jag. Han och Billy är så olika så det känns lite konstigt och sätta sig på Zappa efter Billy. Sedan är jag för stor för Zappa på längden men det funkar en gånger så ändå. Iaf med Zappa gick det också väldigt bra. Även han var väldigt pigg och drog mot hindrerna men det var väldigt kul iaf! :D Kommer missa någon gång om 2 veckor tror jag så då hoppas jag kunna rida Zappa igen, hihi.
 
Har även beställt lite nytt från STyle By Tyra, de ska ju lägga ner tyvärr. Beställde två nagelgrjer till mig och sedan beställde mamma en jacka jag ville ha men den fanns inte kvar i min strl så mamma beställde en. Allt kom iaf igår men mamma var inte så förtjust i jackan elr ngt sånt så jag fick den! Den är lite för stor men jag kan ändå ha den. Den är iaf huuur gosig som helst och varm. 
 
Nu ska jag antingen sätta på ett avsnitt av gg eller läsa. Är nästan klar med säsong 5 och vill inte att det ska ta slut... :'( 
 
Här är bild på naglarna, köpte dessa och ett par svarta.

Mysonsdag

   Publicerat 2013-02-20 Kl 15:17:33 i kategori My life ♥
Hej bloggen! Hoppas ni har haft en bra onsdag. Det har jag. På svenskan tittade vi på film till en uppgift vi ska göra, hade även hemkunskap vilket jag tycker är roligt och sedan en engelska redovisning vilket jag tyckte gick bra! Har iaf kommit hem och slängt på mig myskläderna vilket innebär ett par shorts och ett linne och sitter nu i min säng och funderar på om jag ska läsa först eller titta på gg. Just nu lutar det mot Gossip Girl vilket nästan alltid går först, hehe...
Har även fixat mig ett mellanmål och ska bädda ner mig och bara mysa. Förhoppningsvis ska Andrietta komma över ikväll så ska vi fixa lite grejer. 
Hoppas ni får en fortsatt fin onsdag för det ska jag ha! Kramar ♥

Grym tisdag!

   Publicerat 2013-02-19 Kl 20:27:05 i kategori Allmänt
Hej på er readers! Tisdagar som annars brukar var min ogilla-dag blev en riktig toppendag verkligen. Vi skulle ju som sagt ha elevens val idag vilket jag valde idrott, med Alicia och det var så roligt! På förmiddagen var det fotboll men då trotsade jag Alicias vilja och vi körde lite bollekar.
Sedan var det som en liten innebnady-turnering på tre lag. Jag har ju spelat innebandy tidigare men det märktes ju knappast... Klubborna vi spelade med var ju helt plastiga och skitdåliga så jga skyller lite på att jag är van vid min superklubba.. ;) Sedan var det lunch så vi gick ner och käka thai nere i "centrum" och sedan efter var det fotboll igen. Det var himla roligt och om jag inte visste hur jag spela fotboll innan så vet jag att jag suger nu. ;) Fick dock in lite känsla i slutet, hehe. Sedan var dagen slut och vi slutade kl 13! 
 
Vi gick sedan hem till mig oxh jag duschade och sedan gick vi ner till tåget och tog det till nödinge. Jag skulle köpa glitter, nitar och textillim men det fanns inte där så vi åkte ner till gbg och gick in på panduro ist och där fanns det, ni får resultat längre ner bland alla bilder. Iaf i stan köpte jag en tröja som det finns bild på längre ner, (den helt vita) och så finns även en tröja jag köpte sist jag var i götet med Kajsa. Förresten skriv gärna vilken av dem jag ska ha på Barrys event! 
 

Sedan gör inget av kläderna / skorna sig bra på bilden. Skornas undersida är mycket glittrigare och tröjorna är snyggare på. Tröjorna ser även stora ut vilket det inte är. Kanske lägger ut de hur de sitter på, however... Jag har designat skorna själv också.
 

Hej bloggeeeen

   Publicerat 2013-02-18 Kl 18:29:12 i kategori My life ♥
Hej på er! Hoppas ni har haft en bra sportlovsvecka och jag önskar er som får lov denna veckan att ni får en toppenvecka ni med! Det har jag verkligen haft iaf. Vi har åkt skidor hela veckan vilket har varit underbart och såå kul. Har faktiskt tagit en del kort vilket jag brukar missa, tyvärr.. Lägger ut några så fort jag kan och laddat över till datorn! Hoppas även ni har haft en bra skoldag/första lovdag.
 
Jag hade en riktigt go dag och fick sluta 12.30 idag, woop woop! Fick även reda på att jag fick ett B på mitt matte-prov som vi gjorde innan lovet vilket jag blev såå glad över verkligen! Var sedan med Kajsa hela dagen och fixade lite med en tidning vi håller på med då och då. (Låter som vi går i 3:an haha) 
 
Imorgon har vi elevens val vilket har lösts sig och Alicia har även hon fått idrott vilket är tur så jag inte blir själv. Efter skolan kanske jag och Awan ska köpa gymkort om hon har blivit frisk. 
 
Annars denna veckan är inte så mkt planerat, torsdag rider jag A, fredag hoppträning med Billy och på söndag ska Annie fota mig och Athena, åååh! Kommer bli så himla fina bilder! :D Får se om jag gör ngt med en kompis på lördag. 
 
Nu ska jag fixa lite med lite saker, här får ni en bild på mig och Kajsa från idag, haha..

Failklipp

   Publicerat 2013-02-16 Kl 13:09:18 i kategori Videor

Ett litet Failklipp från idag.. Skulle stanna men så råkade staven komma under skidan så jag föll, hehe..
Tänkte sätta ihop lite bättre klipp när jag kommer hem men det kmr dröja.. ;)

Mina favoritappar

   Publicerat 2013-02-15 Kl 09:14:00 i kategori Hiss och diss
Tänkte lista mina favoritappar! Jag älskar & spela spel på luren men tänkte inte gå in på favospel så. Tänkte mer berätta som sådana appar som jag har behövt ladda ner
 
Numero uno blir lätt instagram! Tycker verkligen om denna appen och alla vet ju säkert vad det är för något? Om ni inte vet det ska jag dra en förklaring för dig nu och du som redan vet kan skippa den här delen. Instagram är lite som facebook fast med bara bilder. Du lägger ut en bild och dina kompisar och följare kan gilla och kommentera den här bilden. Låter lite sådär men otroligt bra & kul! amandaawendt heter jag där! OBS, med två a på slutet av amanda. :)
 
Vill inte riktigt lista alla i en ordning förutom insta så jag berättar om dem utan inbördes ordning.
 
Videofyme - Älskar videofyme appen om man lägger ut videos på. Här kan man också följa olika människor som lägger ut filmer. Även här kan man kommentera. :) Tror jag heter Amanda Wendt / Amzzie där. Prova dig fram om du vill hitta min profil!
 
Spotify - Älskade underbara Spotify. Klart det måste finnas en app för den. Lyssnar på musik så himla ofta så älskar spotify-appen såklart!
 
Facebook - Ja jag håller med om att facebook bara (almost) är om "like, like, like" men facebook är ju ändå facebook. Finns fortfarnade människor som använder facebook som "förr". How ever, daily use of my apps!
 
Kik - Förutom grundappen "Meddelander" som fanns på Iphonen från början är en av de kik. Där håller jag & Andrietta våra hemliga galna konversationer som vi inte ska gå in mer på. Hiss på Kik!
 
Sedan finns det så många fler bra appar men dessa är några. Sedan ahr jag såklart blogg.se appen men den tycker inte jag är så bra + att jag inte är ett fan av mobilbloggar i stora mängder men ändå bra så men nu vet ni det om dem iaf! :D Pusss
 

Mål

   Publicerat 2013-02-14 Kl 07:56:00 i kategori My life ♥
Jag tror inte jag har skrivit något om mina mål med Billy och Athena, alltså målen 2013. Tänkte i alla fall göra det om ni vill läsa!
 
Med Athena vill jag bara försöka rida så länge det går innan jag blir för lång. Jag vet att jag redan är för lång på henne men jag gillar henne så himla mycket verkligen. Vi har börjat hitta varandra mer och mer och kommer bra överrens lixom och jag trivs verkligen med henne. I hoppningen har hon börjat få mer självförtroende och det är kul att hoppa henne. Men sedan kommer det till min längd och jag vet att jag är för lång, men än så länge funkar det. Vikten är inte för mycket och jag tänker rida henne så länge jag kan, får och vill. Jag vill inte byta från ponny än lixom, & sedan hade det ju inte varit dumt om hon var 8 cm högre, alltå maxad d-ponny men nu är hon maxad c-ponny istället och det är sådant man får ta. Sedan kommer jag & Athenas ägare Anna väldigt bra överrens tycker jag.
 
Men mitt mål med henne iaf är att komma ut på clearrounder och börja tävla så smått i avdelning B på lite lokala tävlingar. Eftersom det är hennes sista (nästsista?) ungponny år, hon är alltså 6 iår så får jag ju börja klassa upp henne. Så jag vill verkligen sätta en nollrunda med henne detta året var de än blir. Höjderna har hon inga prblem med utan det är mest självförtroendet och att hon inte är så van att komma ut. Tyvärr är jag inte gjord utav pengar så vi får se hur mycket jag kan tävla henne men jag ska försöka och träna hemma och förhoppningsvis kan vi komma ut mer iår! :D
 
Med Billy vill jag fortsätta som jag gör. Rida dressyr varannan vecka och hoppa han varje. Jag tycker det börjar gå så bra nu lixom. Vi sätter inte varenda träning men det är så himla roligt nu. Jag längtar efter varje träning och efter Billy nu. Det ska bli så himla kul när vi kommer ut och kan börja tävla igen vilket jag längtat efter. Jag ska vara med på Gota i år igen för jag älskar gemenskapen man har, massa kompisar ska vara med iår igen & det är låg höjd eftersom Billy inte har superlätt för sig & kan hoppa jättehögt. Jag hoppas på att få tävla ganska mycket i år igen och sätta nya nolla-rundor och kämpa ännu mera på träningarna för att nå resultat. Billy är ju så nöjd när han får hoppa, han bara galopperar ju bara så är det jag som får sköta alla galoppsprång och sådant.
 
 
Så lite med mitt eget mål är väl att kunna lägga Billy rätt så han får de lättare att hoppa, och inte får med sig bommarna vilket det ofta blir. Få mer ett jämnare flyt i banan lixom. Det är det jag kämpar med varje träning och det största "problemet" är. Mellan mig & Athena vill jag stärka vårat band mellan varandra yttligare.
Sedan vill jag utveckla och förbättra min sits mer också! Jag hoppas på att AW-sporthorses kan hjälpa mig framåt i min ridning och hjälpa mig att bli ännu bättre. Detta kommer bli så himla kul.
 
Nu har ni fått veta lite om mina mål med hästarna och jag hoppas att de kommer hålla och funka. Jag älskar dessa ponnysarna. ♥

Traning

   Publicerat 2013-02-13 Kl 09:48:00 i kategori Clothes & stuff
Har sagt till mig själv att börja träna detta året och få den drömkroppen jag vill. Lätt att säga men ändå gör man det inte. Nu ska jag iaf köpa gymkort och faktsikt börja träna. Jag och Awan ska träna tillsammans vilket gör det hela mycket roligare också. Jag ska köpa lite nya träningstoppar och byxor vilket oxå gör det roligare, sätta ihop en grym spotifylista och tagga den. Äta rätt och inte proppa i dig onödigt godis utan bara då och då på helgerna, kolla in drömkroppen och det viktigaste av allt: KÄMPA! Jag hoppas verkligen jag fixar detta och kämpar in i det yttersta, nu kör vi!
 
Bilder från we♥it.

Tävlatävlatävla

   Publicerat 2013-02-12 Kl 16:51:42 i kategori My life ♥